dimecres, 18 de setembre del 2024

RECORDANT CASA RAMON

L’any 1966, Ramon Soler va obrir un restaurant situat a la carretera de Santa Creu de Calafell. Més tard, al cap d'uns quinze anys, van començar a vendre pollastres a l'ast i, a poc a poc, es van incorporar altres tipus de menjar per emportar. 
 
El negoci es va ampliar amb servei de càtering per llars d’infants i servei de menjar a domicili en un moment en que encara no existien els negocis de càtering ni les cuines centrals ni res semblant.

El desembre de l'any 2001, es van traslladar a un local situat a la Riera de Sant Llorenç, al costat de Can Sellarès, i en aquest trasllat es va perdre definitivament la part de negoci de restaurant. El 30 de juliol de 2023, amb Antoni Soler, fill d’en Ramon, al capdavant del negoci, Casa Ramon va tancar definitivament les seves portes  per jubilació.

 

 

1.📷 Exterior de Casa Ramon al local de la carretera de Santa Creu de Calafell, dècada de 1970. AMG. Col·lecció Antoni Soler Miralles. Autoria desconeguda. 

2. 📷 Sala preparada per un dinar de casament al restaurant Casa Ramon la dècada de 1970. AMG. Col·lecció Antoni Soler Miralles. Autoria desconeguda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada